Program


You are More! - a jólléthez vezető út

You are More! - a jólléthez vezető út

You Are More! - a jólléthez vezető út / Malchiner Péter sorozata
 több

Aktuális előadások


 
You Are More!™
A jólléthez vezető út

Mi történne, ha az életünket egy színházi előadás keretében nézhetnénk végig?
SEM AZ EGÉSZSÉG, SEM A JÓLLÉT NEM EGY ÁLLAPOT, HANEM INKÁBB EGY FOLYAMAT. EGY ÚT, MELYNEK SOHA NINCSEN VÉGE. EZ A WELL-BEEING-DO.“

Vendég:
Február 16. Csermely Péter ( Média Hungária) és Perjés János ( Spirit Színház)

Rendező: Bányai Gábor

Életünket különböző szerepek sokasága tölti meg. Sokan az áldozat, mások a hős szerepében szeretik magukat leginkább látni. Sajnos az életben nincsenek bekiabálók, akik a veszélyekre figyelmeztetnének, mint a bábszínházban: „Vigyázz! Jön a krokodil!“
Milyen könnyű lenne minden.

Sokan úgy érzik, hogy nincsen befolyásuk a történésekre, és ők csak statiszták a saját életükben. Mások által irányítottak.
Ez teszi őket tönkre.
A munkába vagy a szenvedélyekbe menekülnek.
Betegek lesznek.
Milliók keresik a nekik megfelelő szerepet, melyben hőssé tudnának válni, és befolyással bírni a sorsukra. Honnan jöhet az energia ehhez a váltáshoz?
Korfüggő, hogy meddig válthatunk?
Miközben a fizikai énünk az élet felétől kezdve egyre inkább veszít erejéből, a szellemi és lelki énünk innentől kezdve növekszik igazán.
Karrierfüggő, hogy van-e tovább? Az elért eredmények lineárisan mérhetőek, a lehetőségeink azonban multidimenzionálisak.
A növekedés lehetősége mindig és mindenkiben ott van és megmarad, méghozzá anélkül, hogy különösebben erőlködnünk kellene. Ami nem nő, az előbb-utóbb meghal.

"SEM AZ EGÉSZSÉG, SEM A JÓLLÉT NEM EGY ÁLLAPOT, HANEM INKÁBB EGY FOLYAMAT. EGY ÚT, MELYNEK SOHA NINCSEN VÉGE. EZ A WELL-BEEING-DO.“
Malchiner péter, a nemzetközileg elismert coach és bestseller szerző, az előadás során bemutatja életünk hat bástyáját, melyek stabilitása nélkül romokban heverünk.
Megismerjük azt a két kérdést is, melyek a változó élethelyzetekben segítenek megtalálni a helyes válaszokat, és rávezetnek bennünket a JÓLLÉTHEZ vezető ÚT-ra.

A másfél órás előadás után egy exkluzív beszélgetéssel folytatódik a program, melyben két, mindig újonnan meghívott, különleges személyiség, aki a színház
és az üzlet világából jön, vall a saját credójáról és ÚTjáról.

Arra fókuszálsz, ami valóban fontos Neked és amit nagyon szeretsz és akarsz, vagy….?

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története. Géza halála után fia örökölné…

Balett-est három részben Négy modern balett egy este. A Trois Gnossiennes, a Walking…

Wolfgang Amadeus Mozart: A varázsfuvola Daljáték két részben, magyar nyelven, magyar felirattal 10…